Nejnovější recenze ze sekce Badmintonové tašky a batohy
dobrá cena
Spokojenost!
Yonex Nanoray
Přidáno: 25. února 2015
(naposledy upraveno 25. února 2015)
Zakoupeno v Sportega.cz
- lehký, cenové dostupný obal
doporučuji
Zboží jsem vybral ve vašem obchodě z důvodu malého množství těchto výrobků na trhu. Vyzkoušeno jednou splňuje mé požadavky. .Doporučuji výrobek + cena / vybavení..
V popisu produktu bylo uvedeno, že taška je určena pro 3 rakety a příslušenství. Skutečnost je 3 rakety nebo příslušenství, ne obojí.
- Je to nejnovější model tašky na badminton od této anglické firmy uvedený na trh v červenci 2014 ,firmy,s jejímž sportovním náčiním hraji už od roku 1983.Smutné je,že ani oficiální dovozce pro ČR toto zboží není schopen nabídnout ani jakkoliv doporučit!
- Není žádné proti!Výrobky této staré anglické firmy nemají žádné vady ani nedostatky v kvalitě dodávaného zboží! Snad je ramenní popruhy mohly být v opačné barevné kombinaci,ale to je opravdu jen maličkost.
Tento výrobek jsem si vybral hlavně proto,že je to Carlton!Carlton je mezi hráči v Česku opomíjená značka s dlouholetou výrobou,vývojem a specializací pouze na badminton.Je sice pravda,že ji vlastní americká firma Slazenger,ale ten ji nechal samostatnost ve všech výše uvedených bodech.Jako jedna z mála firem věnujících se badmintonu,vyrábí výhradně potřeby pro badminton,nepotřebuje inklinovat třeba k tenisu.Tuto tašku jsem si koupil i proto,že už jsem měl předešlý model,který mi vydržel celých pět let a opravdu sloužil víc než dobře.Nic se na něm nerozbilo,a vyhovoval i rozměrově.
- cena/funkčnost/praktičnost
- vhodný pro 2-3 badmintonové rakety
- samostatný/oddělený prostor pro boty ve spodní části, přístupný samostatným zipem ve spoku batohu
- dostatek prostor pro míčky, potítka, peněženku a podobné drobnosti
- chybí bedrový popruh na stažení kolem pasu (při jízdě na kole/motocyklu by sa hodil)
prozatím veliká spokojenost s výrobkem RSL, používán 2-3 krát týdně, skvěle se hodí na kolo/skúter nebo motocykl (ovšem pro přepravu badmintonových potřeb). Jedinou nevýhodou je chybějící bedrní popruh pro lepší stažení kolem pasu. Jinak splňuje všechny podmínky víceúčelového batohu.
- Pěkná, není nijak veliká proto jsem ji chtěla. Dala jsem do ní vše, co jsem potřebovala.
- Kapsy na rakety by mohly být o trošku větší. Rakety jsou tam natěsno.
Jsem spokojena velice.
- Opravdu kvalitní zavazadlo,pro někoho kdo pravidelně hraje badminton at už turnajově,ligově nebo jen tak pro sebe a pro ty ostatní a používá při tom i rakety od této staré anglické firmy.Má dostatečně velké rozdělené komory,celkem tři.V prostřední mám pohodlně pět raket včetně thermoobalů a opravdu není okolo žádný přetlak ani pnutí.Na každém boku je šikmá kapsa,do které se opravdu víc než pohodlně vejde vše co hráč badmintonu potřebuje včetně mobilu,peněženky a i jiných drobností.V levé velké boční kapse mívám suché nepoužité oblečení včetně osušek,do pravé velké komory pak dávám použité,většinou pořádně propocené věci při zápase nebo i turnaji.Samozřejmě že se vám tam vejde i pořádná svačina a opět,žádné pnutí,tlaky a nemožnost zapnutí. Tašku jsem si koupil při příležitosti odjezdu na cemp do Brna na celý týden,včetně té největší možné tašky od Carltonu na kolečkách.
- Proti se může zdát jen barevné provedení které zarazilo z počátku i mě,ale je potřeba si uvědomit že taška je opravdu sladěna do barevného provedení celé série raket na badminton od Carltonu,kdy i jednotlivé thermoobaly na každou raketu jsou ve stejném provedení.
S taškou jsem i po víc než třech letech velmi spokojen,mohu směle doporučit každému kdo hraje raketami od této firmy,kdo hledá zavazadlo z kvalitních materiálů,kvalitního zpracování.Já osobně už se však poohlížím po novějším modelu,který opět barevně ladí s novou sérií raket firmy Carlton,tento model je z modelové řady roku 2009 až 2010.
Yonex Arcsaber
Přidáno: 16. prosince 2013
(naposledy upraveno 16. prosince 2013)
Zakoupeno v Sportega.cz
- Splňuje přesně to, co má
Obal jsem kupoval na raketu Talbot Torro Arrowspeed 599. Přesto že pro ni není určený, raketa sedí perfektně a kapsička na drobnosti je příjemný bonus.
- přišel mi batoh vypadající jinak. Sice barva černá souhlasila, ale byl se zlatými nápisy, které ani nebyli tak jak jsou na obrázku. Materiál batohu také nebyl dobrý.
nedoporučuji
Výborná praktická taška na badminton.
- Komfortní na záda, oddělený prostor pro boty, dostatek prostoru pro vše potřebné.
- Nic jsem nenašel.
Pro badminton pro mě ideální batoh.
- Cena, kvalita.
Cena, kvalita.
- kvalitní výrobek-plná spokojenost
spokojenost
je velmi vhodný pro mou potřebu
- Velká, vše se do ní vejde
- Dobře se nosí
- Zatím žádné nemá
Líbila se mi již podle fotky, je to praktická taška na badminton i tenis. :-)
Tento výrobek mi přesně vyhovuje. Nemám žádné proti.
- prostorný, elegantní,
- chybí kapsa na byty, či hygienu
za tu cenu doporučuji
- super
- žádné
Hned se to lépe nosí
Zobrazuji 21 - 40 ze 43 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 Další »